onsdag, mars 7

Jag antar att du var en sån som försökte banka ner den trekantiga klossen genom hålet format som en cirkel.

Något stör mitt morgonhumör. Den nya tidningsutdelaren som knölar in Dagens Nyheter i postfacket. Vissa dagar fin tidning i tidningshållaren utanför dörren av snälla tidningsbudet och vissa dagar sönderknölad tidning som man måste dra ut ur postfacket. Idag ser det ut som en ko idisslat min tidning i någon timme. Gracias.

4 kommentarer:

Ninde sa...

*Asg* Snygg rubrik och klockren beskrivning! Har samma problem här med fast snällot jobbar mer än den andre som tur är.. :/

S sa...

Jag avskyr honom/henne. Den andra posten får inte plats och jag är övertygad om att räkningar etc kommer försvinna in i ekonomidelen jag aldrig läser. Är det för tidigt att sätta upp en lapp på postfacket att Knöla inte in DN här, då kan du lika gärna skita i att lämna en tidning?

Felicitas sa...

Knölen hade varit i min postlåda också... En POSTLÅDA?!! Hur fasen kan det vara komplicerat att lägga ner en tidning i en POSTLÅDA??? BAH!

S sa...

Du ser, det måste vara samma tidningsbud. Som antagligen hatar alla han måste dela ut tidningar till. Om han får alla att avboka sin prenumeration slipper han ju dela ut fler tidningar. Att den knölades ner även i en postlåda stöder den teorin.

 
Where The Heck Are You?