torsdag, augusti 23

Nej, nu är inte ett bra tillfälle att ha en hjärnkapacitet motsvarande en Rollo-kola.

Och plötsligt är flera av de jag jobbar med förkylda med feberdimmiga ögon. Virus och baciller dansar lambada överallt. Så jag vågar inte springa idag. Fast jag vill. För jag får absolut inte bli sjuk. Istället ska jag läsa om huvudförhandling i tvistemål och proppa i mig fem kilo c-vitamin.

4 kommentarer:

eff sa...

Kan ju nämnas att C-vitamin inte visat sig ha den minsta effekt på förkylningar.

När jag läser att du är så himla stressad vill jag bara krama dig. Hårt och länge. Kanske viska att jag vet att du kommer klara det.

Kristina sa...

Håller, så där rent vetenskapligt, med Eff om C-vitamin. Och jag vet att du klarar det, klarar förkylningsvirus och hårt arbete med glans./Sympatier från förkylda K

Anonym sa...

twister... var inte det nån lek på lågstadiet? jag vet hur du menar med prestationshetsen. finner inga gränser these days.

all värme,
c

S sa...

eff - Jag vet, men placebo funkar bra för min del.

Fan. Det där du skriver. Jag vet ju någonstans att rent statistiskt så brukar jag komma upp på fötter och fixa det jag nu måste fixa. Men, tack, finaste du.

Kristina - När det gäller det där hårda arbetet så känner jag mig som en flipperkula som bara åker runt och så tiltar det.

christina - Jag vet att du vet. För jag läser din blogg och suger åt mig. Det där med att förra prestationen inte kan läggas som bevis för att nästa också kommer bli en prestation och ingen katastrof. Största kramen!

 
Where The Heck Are You?