söndag, juli 22

Ploff.

Vaknar astrött. Grus i ögonen. Mullvad. Ser nya frillan efter kvällsdusch och sömn. Jävlar. Helt galet. Kan inte komma på vem jag liknar och det är nog lika bra. Gröten kokar över i mikron. Som en atombombsvamp. Ploff. And mooooorning has broken. Och jag måste packa för snart är det dags att döden dö på bussen.

7 kommentarer:

Kristina sa...

God morgon! Och solen skiner förstås också. Inte! Men det kunde ha varit värre. Det ska bli skyfall över Skåne. Många års livserfarenhet får mig att säga följande: dagar som börjar uselt brukar sluta helt förträffligt!

Björnen sa...

... och dagar som börjar förträffligt slutar ännu bättre.
Ta med dig de ledorden till Spanien, och ha det fantastiskt! Men du får inte vara borta från bloggandet för länge! Lova!

Sol tidigt i morse, men ett jämntjockt molntäcke nu. Soltimmarna i söderlandet lär piska västkustsolen fördärvad, så det är nog läge att jag viftar med den vita flaggan och erkänner min förlust. Du vinner således på walk-over!

Ta det lugnt med sangrian. Kram!

S sa...

fina kristina - Hur var Wien? Ser fram emot rapport. Välkommen hem!

Jag tror du har rätt. Några strålar sol här utanför nu. Kram!

björnen - Jag ska ta med ledorden. Ska upprepa dem när jag sitter på flygbussen kl 04. =)

Ska vi säga att det är oavgjort?!

Kram!

S sa...

(PS. Självklart får man inte ta det lugnt med sangrian!!)

Björnen sa...

OK, oavgjort! Du är ju snäll och barmhärtig - trodde jurister var tvungna att vara kalla och omänskliga! ;)

Kristina sa...

Wien - 40 grader varje dag, strålande sol och inte ett moln på himlen. Det slår er tävling med råge! Men Spanien slår allt annat. Wien var underbart, jag har varit sjukt kulturell och rapport finns att läsa på ett bekant ställe. Jag önskar dig en skön, och förstås solig, semester!

S sa...

björnen - Jag har ju inte börjat jobba än. Men jo, jag är snäll.

kristina - Haha, och här kommer du hem och sopar mattan med våra tävlingsresultat.. Men det är okej bara för att det är du.

Yes! Cant wait, ska läsa bums. =)

Tack, solen bara måste ju vara där!!

 
Where The Heck Are You?