tisdag, juli 17

Det är viktigt att tidigt lära sina barn principen Me, Myself and I.

Nejdå, det är klart att man vill se en unge i blommig klänning istället för det som händer på scenen.

4 kommentarer:

C sa...

Tänk om jag har en bakvänd biologisk klocka? Jag tyckte barn var helt oförargerliga när jag var 19-20. Nu tycker jag de flesta (finns undantag) är helt hemska, för att inte tala om deras föräldrar. Du skulle ha börjat viska om det stora barnätartrollet som flög runt ovanför publiken, då kanske hon hade hoppat ner?

Peppe sa...

Jag har upptäckt att jag enbart gillar vissa barnindivider. Generelt sett är flesta (och speciellt i gruppsammanhang) är tyvärr helt enkelt odrägliga.

Linnea sa...

Härligt med barn. Själv ska jag åka familjevagnen ner till Malmö i morgon. Kan det blir bättre? :|

S sa...

äpplet - Hahaha! Jag tyckte att ditt inlägg om fikan med barnet i Vasaparken var så underbart.

Håller med dig helt om att det ofta är föräldrarna som gör att situationen blir olidlig. Den där grundinställningen att hela världen måste älska deras barn som de förvandlat till ett bortskämt monster som kletar kexchoklad på tågsätet, kastar sten efter kaninerna i Vasaparken eller klättrar på caféborden.

Hon blev för tung till sist, så han satte ner henne. De andra som satt på axlarna var väl i åldern 1-4 år, hon måste varit minst 8 år.

peppe - Jag också. Träffade jordens sötaste baby förra veckan. Han bjöd på låtsaskaffe och var noga med att fylla på i min kopp hela tiden. (Säkert därför jag föll som en fura.) Alla andra ungar är i regel hemska.

linnea - Stumpan. Du vet vad som gäller. Bra bok. Ipod. Och ta ingen skit. Man behöver inte låna ut sina pennor eller tåla att bli klättrad över. Jag gissar att jag kommer hamna bredvid en barnfamilj på flyget till Spanien och jag som har sånt tålamod klockan sex på morgonen. Jag vill att du ska vara mitt ombud ifall att... ;)

 
Where The Heck Are You?