tisdag, juni 12

Jag behöver en mörkläggningsgardin. Pronto.

De här nätterna petar mig i själen. Det är för ljust. Jag kan inte sova. Istället vänder jag på kudden. Och lyssnar på de klämkäcka fåglarna som roar sig med att klänga omkring i björken vid tresnåret och trudelutta. Argh. I need my sleep.

6 kommentarer:

Björnen sa...

Lider med dig! Men var glad över att det inte är skator utanför. Deras trudellutter låter högre och hemskare än väckarklockan!

/Björnen - Lite mordisk

Felicitas sa...

Usch, sådär är jag också... Ett helsike!! Men jag har hört att de ska ha riktigt bra (och billiga) mörkläggningsgardiner på IKEA, som dessutom inte alls ser tokiga.. Kanske kan vara något?!

Förresten har jag läst ikapp mig på din underbara blogg efter Milano-trippen. Summa summarum: Du är bara för härlig!! =)

KRAM till dig!

Ninde sa...

Kör med specialvariant av persienner. Svarta på ena sidan/vita på den andra i sovrummet. Lite dyrare i inköp men funkar helbra (finns på persiennaffärer). Är också ljuskänslig annars..

S sa...

björnen - Helst skulle jag velat att det var en dront som hängde utanför mitt fönster. Men jag får väl nöja mig med de små kvidivittande bollarna.

felicitas - Det kan det. Och det är nog nödvändigt snart. Annars kommer jag vara ett freak utan sömn hela sommaren.

Du, om det härliga. Jag känner mig så långt ifrån härlig just nu med jobbeslutsångesten, men kanske blir jag härlig igen så fort jag postat det där brevet!

KRAM och välkommen hem!

ninde - Aha. En specialpersienn. tack för tipset!!

Björnen sa...

Häng upp ett gäng svanar utanför fönstret - det bör bli tillräckligt mörkt!

S sa...

Hm...det borde funka.

 
Where The Heck Are You?