Jag har aldrig sagt att jag är någon Mat-Tina.
Innan gästerna ska komma är det full rulle i köket. Det skrubbas potatis och tillverkas någon form av jelloshots. Jag ska fixa jordgubbstårtorna och när jag kommer ut i köket är allt redan framställt på bänken av de vänliga köksmedarbetarna. Så jag tar rejält med vaniljkräm ur skålen och öser på den ena bottnen. Och inser i samma sekund att vaniljkrämen inte är vaniljkräm. Utan gräddfil.
3 kommentarer:
Lite syrlighet kan kanske vara gott till jordgubbar...
Oh no! Så det går alltså att misslyckas med jordgubbstårta?! Fast vem säger att mat-Tina alltid lyckas? Än finns det varken doft eller smak-tv.. ;)
eff - Precis vad jag velat höra just då. Det gick att skrapa av gräddfilen, så ingen skada skedd. Egentligen.
ylwa - Haha! Precis vad jag tänkte. Fan då. Men slutet gott.
Skicka en kommentar