lördag, juni 23

Jag har aldrig sagt att jag är någon Mat-Tina.

Innan gästerna ska komma är det full rulle i köket. Det skrubbas potatis och tillverkas någon form av jelloshots. Jag ska fixa jordgubbstårtorna och när jag kommer ut i köket är allt redan framställt på bänken av de vänliga köksmedarbetarna. Så jag tar rejält med vaniljkräm ur skålen och öser på den ena bottnen. Och inser i samma sekund att vaniljkrämen inte är vaniljkräm. Utan gräddfil.

3 kommentarer:

eff sa...

Lite syrlighet kan kanske vara gott till jordgubbar...

Anonym sa...

Oh no! Så det går alltså att misslyckas med jordgubbstårta?! Fast vem säger att mat-Tina alltid lyckas? Än finns det varken doft eller smak-tv.. ;)

S sa...

eff - Precis vad jag velat höra just då. Det gick att skrapa av gräddfilen, så ingen skada skedd. Egentligen.

ylwa - Haha! Precis vad jag tänkte. Fan då. Men slutet gott.

 
Where The Heck Are You?