fredag, maj 11

Trasselsudd.

Drömmer om uppsatsen igen. Försöker låtsas som ingenting. Tills jag inser att jag drömmer konkret. Lägg till det här, ta bort det där. Försöker memorera. Och när jag vaknar på riktigt är det karusell. Skriver ner det jag minns på en postit. Men nu frukost. A-fil. Kiwi. Banan. Skjuta rostmackor i taket. Och jag somnade med blött hår och har den sneda tuppkammen idag. Classy.

6 kommentarer:

Felicitas sa...

Jag tänkte på dig i morse när jag gick genom Vanadisplan... =) Det är inte den lugnaste platsen i stan, men den är fylld av tulpaner!! =D

När du har lämnat in ångest-klumpen (för det gör du ju idag!) tycker jag att du förtjänar en latte-to-go och några minuters solgassande i tulpanhavet! =D

Jenny sa...

Hatar att drömma skola, jag gjorde också det inatt, skulle ha redovisning för våra utredningar och jag var inte alls redo, visste ingenting. Plus att jag, i drömmen, hade en väldigt bad hairday (tänk gangsterbandera).

S sa...

felicitas - Ångestklumpen lämnas in imorgon, pga datahaveri. =) Men då är det jag som skuttar bort till Vanadisplan och spanar!

jenny - det är bland de värsta drömmarna. Låter som din bad hairday kickar ass på min bad hairday.

Och btw; du vet att du klarar allt du vill klara va?

Jenny sa...

Jo, det vet jag. Ju. Egentligen. Fast ibland blir jag förblindad av stora, stygga Tvekan.

Ninde sa...

Aha, ännu ett samband mellan ångest-för-jobb-skol-arbete-natt och fenomenet med bad-hairday.

Håller med Felicitas, se till att ta en riktigt god latte när du väl släppt ifrån dig "eländet" .
Ha en bra helg! :)

S sa...

jenny - Ge din Tvekan ett skitsvårt sudoku så kan han sitta och kämpa med det istället. Du är grym.

ninde - Visst är det ett läskigt samband. Som om det inte räcker med ångesten utan den måste kombineras med ett ruggugglebo till hår.

 
Where The Heck Are You?