måndag, mars 12

No more Fraggel

Klockan 11 ska jag klippa mig.

Igår var jag fraggel i smurfmössa när jag och C promenerade vid havet. Men idag blir det kanske bye bye Fraggel.

17 kommentarer:

Felicitas sa...

Åh, söta du.. Jag hoppas att du inte tog illa upp när jag skrev fröken Fraggel i min kommentar tidigare?! =/ Det var inte avsikten, för jag tycker att fragglar är jättesöta!!

S sa...

Haha! Klart jag inte tog illa vid. Fragglar är ju det bästa som finns!!

Jenny sa...

Av med håret! Efter den 25:te ska mitt av. Känns faktiskt jobbigare än att jag ska tatuera migi ungefär samma veva.

Björnen sa...

Fragglar is da shit! Även kortklippta sådana. Fast då skall det helst vara blå. Eller tänker jag på smurfar?

Ahhh! Jag har glömt bort hur en fraggel ser ut!!!

S sa...

Jenny, en decimeter åkte säkert av. Men jag borde tagit ännu mer. Åh, jag vill också ha en tatuering till!! Vad ska det bli?

björnen - Kolla på bilden. Fraggel. Men med smurfmössa. Och fragglar is the shit. Du måste genast googla på fraggel. Do it.

Björnen sa...

-Gula! De är ju gula!

Och mina favoriter var definitivt Doozrarna. Ville ha en egen farm med sådana hemma. Hmmm... undrar om det var arkitektur-nörden i mig som talade redan då?

Lurigt med tatueringar. Hade bestämt mig för vad jag skull göra i julas, men då sa tatuererskan att det inte skulle bli så bra. Tillbaks till ritbordet alltså. :-s

Varför inte tatuera in en fraggel?

Ninde sa...

"En fraggel i smurfmössa" hi hi hi

Håller med Björn fragglar is da shit. Däremot skulle väl ingen vilja vara dosare. Fast gärna ha ett gäng som hemmafixare..

Nynnar " I vårt fraggelberg"

S sa...

björnen - Unge man, alla är inte gula. Titta igen! Mina favoriter var också doozrarna. Men tyckte såklart lite synd om dem när de byggt så fint och sen kom fragglarna och smaskade i sig allt.

Vad var det för tatuering? Låter som en vettig tatuerare i alla fall.

Hehe. Jag vet inte angående det där om fraggeln.

Ninde - haha! japp, de kunde laga min kran och städa och gå till pappersinsamlingen. och bara sitta på mitt skrivbord och dingla med benen och se söta ut. Hade de röda stövlar? Och gul hjälm? Måste kolla.

Björnen sa...

Håh! Ung? Jag? Oj. Tack! =)

Du skall inte tycka synd om doozrarna; kommer du inte ihåg att fragglarna slutade äta deras byggnadsställningar i något avsnitt och doozrarna blev helt deprimerade? De behövde någon som rev ner det de byggde. Så de skulle vara perfekta att ha hemma: Jag smutsar ner och de städar glatt!

Tatueringen? En ganska så strikt, enkel grafisk figur. Inte någon symbolisk betydelse utan bara en schysst kompostition som skulle passa sååå bra på min arm. Trodde jag.

eff sa...

Du kan ha långa soffan tatuerad runt ena överarmen. Taggtråd är sjukt nittital, långa soffan är tidlös.

S sa...

björnen - du är ju för blygsam. du kan ju dina fragglar. just det, doozerna ska bygga och fragglarna äta! det är som det ska.

Men hon sa nej. Aha. Intressant. När jag gjorde min tatuering korrigerade tatueraren platsen för den med någon decimeter. Jag är honom evigt tacksam.

eff - Din kommentar går direkt upp på topp fem. Ler fortfarande.

Långa soffan. Underbart. Tidlös. Hahahaha!

Björnen sa...

Äsh då, inte är väl jag blygsam? ;)

Problemet var nog att den hade för många raka linjer - hon menade att det var svårt att göra bra och att det inte skulle se bra ut efter några år. Bra synpunkter. För man vill ju att det skall se bra ut länge!
Men vad fasen skall jag tatuera nu då?!

Är du klippt nu'rå?

Anonym sa...

Blev det bye bye fraggel eller blev det hej hej lite kortare fraggel? ;)

S sa...

björnen - Du kan väl tatuera en fraggel?

ylwa - hehe. tror det blev hej hej lite kortare fraggel. särskilt ser jag fram emot att se hur håret kommer se ut i morgonfrisyr när jag vaknar imorgon.

Jenny sa...

Hos mig ska 20-30 centimeter av (hjäääälp!) och "Sköna systrar, kommen högt upp på de starkaste klipporna...osv" ska tatueras.

Felicitas sa...

Tyvärr var min tatuerare inte lika envis som jag, så jag lydde inte hans råd om placeringen... Nu hamnar den i 9 fall av 10 precis bakom BH-bandet, eftersom jag just den gången jag var hos tatueraren hade en "bredare" BH! =P Dumma lilla flicka som inte lyssnar!!! =)

S sa...

Jenny - Men du är ju för underbar. Den kommer du vara ensam om. Både jag och hon som klippte insåg att vi nog kunde tagit mer, men efter att ha suttit i den där stolen i två timmar så ville jag bara ut i solen och Det är bra, det kan vara så där!.

Felicitas - Envis är en av mina favoritegenskaper!

 
Where The Heck Are You?