måndag, november 20

Killing me softly

Försover mig något helt sjukt och planerna på att vara i bibblan förintas i samma sekund som jag tittar på klockan. Träffar handledare nummer två och han har tittat på min uppsats och i princip skrivit en egen på baksidan av den. Och jag dör en smula.

5 kommentarer:

Felicitas sa...

Åh, söta... Inte för att det hjälper dig ett skvatt just nu, men jag vet precis hur det känns... =/

Men hey, jag har ju examen nu, så även de mest hopplösa fall går att lösa!! ;)

Jag tror egentligen inte riktigt att ämnet intresserar dig jättemycket, men om du vill ha lite omväxling i ältandet och ta dig an din ytliga sida, så är du UTMANAD! =)

eff sa...

Du kommer klara det. Feedback är bra att ha. Om en uppsats är lite som en laserstråle är en god handledare som en optisk fiber som hela tiden petar den i rätt huvudriktning. Du är själva ljuskällan i analogin.

S sa...

Du är så söt, gumman. Och jag har en känsla av att du är långt ifrån ett hopplöst fall. =)

Tittade precis på din utmaning och blev en smula avis på ditt badrumsskåp. Eller det var en underdrift. Studentekonomi suger, så jag återkommer med utmaningen när situationen förbättrats. ;)

Hoppas du har det bra i höstregnet!!

Eff - Du borde bli min coach. Och pannkakslagare. Jag känner mig inte som en ljuskälla just nu, kanske har någon råkat komma emot strömbrytaren bara.. Skickar en sån där internetkram igen. Söderut.

Felicitas sa...

Dust yourself off and try again.. Mitt mantra under examensarbetstiden och jag kan lova dig att jag kände mig som ett hopplöst fall. Jag har nog aldrig känt mig så nertryckt i skorna som då och ifrågasatte hur jag hade kunnat ta mig igenom fyra år på högskolan bara för att stupa på slutet.. http://felicitass.blogspot.com/2005/10/dust-yourself-off-and-try-again.html

Men ge inte upp Söta, du fixar det!!

Hahaha! Ja, jag har lyxat till det lite där på mellanhyllan, något som jag prioriterade förra november när jag precis hade flyttat till Stora Staden och kände mig alldeles liten och ensam.. ;)

Jag uppskattar beställningen som du gjort tills i december, det är det och bara det som får mig att uthärda november!! TACK!! ;)

Måste ju säga att Eff satte huvudet på spiken, underbara och perfekta ord som jag håller med om till fullo! =)

S sa...

Dust yourself off and try again.. Precis det jag måste göra. Varje dag och hela tiden.

Din mellanhylla gör mig grön av avund.

Det bara måste bli snö, det får inte vara mer regnslask. Ska hålla tummarna. =)

 
Where The Heck Are You?