fredag, november 10

Bakad potatis någon?

Trött och med jordens tegelstensväska sitter jag på rödlinje och en mycket bohemisk dam med knallrött frissigt hår talar i telefon så att vi alla kan ta del av samtalet och plötsligt trumpetar hon:
-Nej nu måste jag lägga på för jag känner att jag fått tillräckligt mycket strålning nu..!
Jag log ner i min krage och tyckte mig se hur den äldre mannen bredvid henne andades ut.

6 kommentarer:

Chris sa...

fniss. fint det e, såna därna tantaloonor. en gång satt jag jämte en som berättade för sin väninna hur hon hade klistrat plastpluppar på sin mobil, just för att undvika strålningen. well. ibland är det fint med kunskap, ibland funkar det mycket bättre med tro.

S sa...

Haha och den dagen man själv klistar plastpluppar på sin mobil.. Underbart.

danne sa...

Hittade du några kul ämnen för uppsatserna?

Ha en bra helg.

S sa...

Jag ska skriva min statvetenskapuppsats inom säkerhetspolitik om hur besluten fattats när Sverige valt att skicka militära insatser till andra länder, hur har partierna argumenterat och kan man se skillnader. Den är lite luddig i konturerna just nu. Men känns som att den kan bli bra.

Juridikuppsatsen blir om Vårdnadshavarens roll i domstolsprocessen när det handlar om sexualbrott mot barn. Den här är svårare. Och ibland undrar jag om jag bara är ute i terrängen och aldrig kommer komma upp på vägen igen. Men försöker att inte tänka så.

danne sa...

Låter spännande båda grejerna. Själv snöade jag in på politiskt deltagande och företagen som en arena för det samma. Hummm... jag funderar på att skaffa ett liv någon dag. ;-)

S sa...

Danne, det låter jätteintressant! Det där med att skaffa ett liv...well. Det trillar nog ner någon dag. ;)

 
Where The Heck Are You?