tisdag, oktober 3

Tungt och tungt

Det är tungt med HovR-domar. Både att bära och att läsa. Sitter i bibblan och väntar på D och läser och känner hur hjärtat blir tyngre och tyngre och till sist hoppar jag över vissa delar och sen kommer han äntligen och vi dricker kaffe och på väg till tbanan avlastar han mig genom att bära ryggsäcken fullpackad med domar. Och nu ligger de här bredvid mig.

Och jag hoppas att högen inte kommer mosa mig helt.

5 kommentarer:

Linnea sa...

Se bara till att du inte hamnar under högen så ska det nog gå att undvika att bli mos. Med tanke på dess dimensioner kan den säkert komma till användning som till exempel extra stol om du vill ha drinkkväll eller nåt. Så länge allt är i en stor platspåse (tänk ikea) så det inte glider isär...

Felicitas sa...

Ugh.. =( Vissa saker vill man inte veta, tror jag...

Kämpa på tjejen!

Lill-Krizan sa...

Just nu har jag rast. Från en juridiklektion. Till min stora förvåning tycker jag att det är rätt kul. Både med rast och juridik, alltså.

S sa...

L - När man lägger alla på varandra så borde den räcka mig till midjan iaf. ;)

F - Tack, söta.

Nej, ibland har man väldigt svårt att ta in vad man läser, det är helt enkelt för hemskt. Men det är som du säger, bara att köra vidare.

Lill-Krizan - Hehe. Funderar lite på vilket du helst skulla välja om du bara kunde få det ena. Som med kinderäggen. Chokladen eller leksaken?

Johannes sa...

Tror det där blir skitbra. Lite hemska brott, dimma och höstmörker. Oslagbar kombination ;)

 
Where The Heck Are You?