tisdag, oktober 17

Är det sånt som kallas potential?

Mr Pilot säger:
Jag tror att du har potential att skrämma bort en del snälla killar som skulle vara bra för dig.

11 kommentarer:

eff sa...

Dåligt morgonhumör? Bits du? Vari ligger bortskrämmarfaktorn?

Du verkar inte läskig om man går efter bloggen i alla fall.

S sa...

Haha. Jag har kanske en smula dåligt morgonhumör. Bits gör jag sällan.

Den där bortskrämmarfakton. Bra fråga. Tror Piloten överdriver lite, som vanligt.

För jag är verkligen inte läskig. Du har rätt.

eff sa...

Kan det vara hela Stark Och Självständig Kvinna™ han menar kanske?

Det sägs ju att en del snubbar är rädda för det. Varför vete fan.

S sa...

Där har du helt säkert en väldigt stor del av skrämmabortfaktorn.

VAD är det som är så scary egentligen? Och det charmiga är att vissa inte tycker att det är scary alls, medan vissa freakar helt [men självklart säger att det är lugnt...det är bra ju, att du är smart..]

eff sa...

Inte en aning. Det är bortom mitt förstånd. Det handlar kanske om att vilja kunna hävda sig på något vis. Att bilden av manlighet ligger där, att vara bättre än "sin kvinna" på nåt vis.

Ju mer ju bättre tycker jag. Det är fint.

S sa...

Och då är det ju bättre att man säger det direkt isf och inte att det ska komma fram senare, för det gör det ju nästan alltid. Eller är det jag som är för mycket pansarvagn som inte börjar snutta och försöker förminska mig själv. Hm, det där lät bitch. Du förstår.

Du är en av de bra. Vettu.

eff sa...

Det är svårt det där. En del är nog inte ens medvetna om att de agerar eller tänker så. Resten har väl föreställningen att de alltid kommer kunna göra sig större än "sin kvinna" på ett eller annat sätt. Kanske, jag spekulerar mest.

Sen om du är för mycket pansarvagn eller ej vet jag ju inte. Kan man vara det? Alltså, man måste ju givetvis kunna kompromissa, men inte kompromissa bort hela jaget. Kan en man inte hantera dig, tja, du är ju faktiskt värd nån som kan det. Typ.

Och hur bra jag är, det vete fan. Även solen har sina fläckar, och med det menar jag ju inte att jag är en fusionsdriven himlakropp.

S sa...

Det är så svårt. Handlar säkert mycket om personkemi. Alla flippar ju inte ur. Men det handlar väl som vanligt om osäkerhet.

Hehe. Det där med "hantera". Om du bara visste. ;)

eff sa...

Osäkerheten lär ju vara grunden till de som är rädda för Starka Och Självständiga Kvinnor, definitivt. Som sagt, jag förstår det inte eftersom det är få egenskaper som är snyggare än just dom.

Hehe, "hantera" har kanske lite fel klang. Eller du kanske är bångstyrig, hihi.

S sa...

Hantera är en korrekt term. Tror jag många skulle hålla med om. Jag är lite åsneenvis ibland. När jag vet vart jag vill komma.

eff sa...

Hähä.

 
Where The Heck Are You?