tisdag, oktober 10

Och dagens första muta

Hur man motiverar mig att sitta på en läsplats i bibblan som en duktig student och verkligen läsa om EU:s institutioner och vänta på att L ska sluta sin föreläsning;

En godispåse från seveneleven.

4 kommentarer:

ajja sa...

Undrar hur man just i dag mutar sig själv inför träning. Godis låter som en ypperligt facking ide.. men då jämnar inget ut sig ju.. *muttrar*

Torpan sa...

EU:s institutioner är intressanta. Men snurriga... Mycket att komma ihåg. ;) Vad läser du? Vill du jobba inom EU sen?

Felicitas sa...

Dagens första(?) förmaning: Du tar väl fluortablett direkt efter?.. Tänk på tänderna!! Talar TYVÄRR av erfarenhet och ryser vid blotta tanken på godis... ;)

Kämpa på...

S sa...

Ajja - Lyckades ha karaktär nog att inte äta upp hela påsen, men nu ska jag ut och springa så jag antar att jag hamnar på plus minus noll.

Attans. *mummel*

;)

Torpedo - Jag läser europapolitik, statsv 40-60 p. Jag siktar på att sitta ting i två år när jag är klar med juristutbildningen, sen får vi se. Statsvetenskapen är mest som komplement. :)

Felicitas - *skäms* Nope, jag har inte gjort det. Men nästa gång, jag lovar. Höll på att svimma när jag läste om ditt tandläkarbesök, trots att du hade en gullig tandläkare. Jag är paralyserat skiträdd för att gå till tandläkaren. Usch.

Och tack för pepp, igen. :)

 
Where The Heck Are You?