tisdag, september 19

Allt rött blir blått

När jag och Lillebror kommit upp till Stockholm tar vi tbanan en station hem till M. Hämtar en falafel och en pizza och köper godis medan vi väntar på att maten ska bli klar. När vi kommer upp i lägenhten är det full rulle och mycket av energin står som vanligt Ch för som skuttar som en duracellkanin i soffan när de första prognossiffrorna klickar upp på tvrutan:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaallt röööööööött bliiiiiir blåååååååååååååååååååååååått!!
Jag vågar knappt titta och vet inte vad jag ska tro. Och plötsligt vänder det och röda blocket leder med 0.2. Då blir det knäpptyst och:
-Men fan, byt till svt där ledde ju de blåa just nu.
Så vi byter till svt och ser mandatfördelningen gunga fram och tillbaka och sen är den plötsligt 173 och 176 och Ch far upp så han håller på att välta bordet:
-Det är KLAAAAAAAAAAAAAAAAAAART!!
Och det är det och nu är det upp till bevis. För Sverige ska inte kunna köras mer på knä, utan måste upp och stå. Och SDs obehagliga 22.3 procent i Landskrona förvånar mig inte. Ingen har tagit diskussionen. Det är dags under den här mandatperioden. Men just där är det Ch som känguruskuttar i lägenheten och sen säger att vi är torrisar innan han försvinner i en taxi för att dricka skumpa och parta hela natten.

Inga kommentarer:

 
Where The Heck Are You?