fredag, september 5

Vad är det jag inte förstår?

För några månader sedan lyssnade han på Bo Kaspers Orkesters på repeat. Samma låt. Om och om igen. Vi sitter i samma bil, vi sitter i samma bil, vi sitter i samma bil, vi sitter i samma bil. Ikväll har han fest och nu har de lyssnat på No woman, no cry sjutton gånger.

5 kommentarer:

C sa...

Jag tror att dina grannar är släkt med mina grannar.

Fast de har övergått till att gräla hela dagarna istället för att lyssna på Bob Marley. Det är väl inte bättre direkt...

Björnen sa...

Det skulle kunna vara samma grej en kompis brukade göra när han skulle ut med sitt kompisgäng: Under förfesten spelade de samma låt på repeat. Om och om igen, så att de lärde sig låten, hatade den och slutligen gillade den igen. När de sedan kom till någon nattklubb bad de DJ'n spela just den låten, varpå hela gänget gick igång och blev helt vilda. En party-starter helt enkelt!

Fast No woman, no cry? Lite för deppig och seg. Hade varit bättre med Could you be loved...

C sa...

Björnen: Jag ogillar din vän lite. Jag är ledsen, men det måste sägas. :)

Jag är av pensionärsuppfattningen att upprepningar av musik på skithög volym får ske i villa... inte i lyhörda lägenheter.

Björnen sa...

Haha! Helt ok. Kommer inte ens ihåg VEM det var som berättade detta, men det var ganska så många år sedan...

S sa...

äpplet - Jag skulle nog föredra Bob framför gräl. Men jag är inte helt säker.

Björnen - Jag måste erkänna att jag också har använt mig av repeat på förfester. Och då är det ju inte alltid bra låtar som spelas om och om igen. Håller med dig om att det finns andra Bob Marley-låtar som hade känts mer party. Maybe next time? Nu vet jag ju att han har både Bo Kaspers och Bob Marley.

 
Where The Heck Are You?