onsdag, mars 26

Ovisshet är fint, thank you.

Jag är helt övertygad om att vissa saker mår man bättre utan att veta. Därför kommer jag neverever över min döda kropp titta på SVT:s nya dokumentärserie Barnmorskan.

9 kommentarer:

Ninde sa...

Nä. Jämlikhet my ass. Bokstavligen. (vågade inte heller se den..men funderade på det.)

Felicitas sa...

Ibland är jag extra glad att vi inte har någon TV...

ajja sa...

Sådär tänker jag med och vågar vägra tortyrprogrammet!

Johannes sa...

är du gravid?

S sa...

ninde - Eller hur. Helt galet. Råkade blippa över av misstag. The horror. I tell you.

felicitas - Så länge man inte råkar byta över till SVT just den tiden är det safe. Men du är ju helt garderad. :)

ajja - Det där crazyskriket som varit med i trailern ger mig mardrömmar.

j - Du är så rolig. Nej. Och om jag tittar på gravidchockprogrammet kommer jag aldrig bli det heller.

Peppe sa...

Usch. Du har rätt. Det räcker med att ha en barnmorska i sin bekantskapskrets som roar sig med att skrämma upp folk med historier om hur det inte ska gå till då man föder. Hu!

eff sa...

Men när du väl är där får du därefter en liten människa vid ditt bröst som du kommer älska mer än du tror du kan älska någon eller något i detta nu.

Glöm inte det mitt i allt.

Äpplet sa...

Det är väl dödsstraff på att erkänna sånt här, men jag var tvungen att byta kanal efter 5 minuter för jag började gråta. Betyder det att min inre klocka börjat ticka eller vad?

S sa...

peppe - Åh, thank god att ingen av mina vänner är barnmorska. Räcker med kollegor och pluggkompisar som berättar detajerat om hemska förlossningar som tog en miljard timmar och där de trodde att de skulle dö. :)

eff - Du är så mycket klokare än jag någonsin kommer bli. Kanske borde jag bli oroad av att jag inte är någonstans i närheten av att ha någon biologisk klocka som plingar. Tjugoåriga Sandra trodde att hon skulle vara ungefär tjugosju när hon fick första barnet.

Finaste lilla Äpplet - Gråta är ett sundhetstecken, I promise. Jag fick tårar i ögonen i morse när jag tittade pånågot skumt boxningsprogram med Sylvester Stallone. För att den ena boxarens familj var där och stöttade. Betyder det att jag borde åka långt långt bort och vila?

 
Where The Heck Are You?