tisdag, november 13

De där viktiga frågorna.

Vaknar till snövirvel. Innebär det paraply? Eller kanske mössa?

Spännande.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tog både och. Och höll mig sedan inomhus. Kan aldrig vara nog säker när första snön kommer till Sthlm, för då blir det kaos, panik och ingenting fungerar längre. Vilket är, som du skrev, spännande.

Karolina sa...

Mössa är alltid mitt första val, lyckas alltid få mitt paraply att vika sig ut-och-in när det blåser, särskilt när jag går mitt på torget...

Ninde sa...

Börjar bli en ny tradition i stan liksom. Inte åh, va kul titta första snön! Utan åh..*suck* nu kommer första snökaoset.. Avåkningar, köer, inställda tåg och bussar i behov av bärgning. Varje år.

Peppe sa...

och ohala stövlar. Halkade omkring som Bambi igår på väg hem.

S sa...

erik - Du är klok. Nästa gång ska jag också ha både och.

(Och nu när du skrivit här måste jag bara skriva att jag gillar din blogg - jättemycket.)

karo - Jag också. Mitt paraply blir alltid trattkantarell på St Eriksbron och så får man en fet regndusch rakt i ansiktet. Kanske sydväst kunde vara något. Knuten under hakan?

ninde - Jag gillar inte traditionen och jag är så lycklig över att slippa SL:s ursäkter när allt fuckar ur på grund av snön och man blir sittande i en tunnel på gröna linjen i 30 minuter.

peppe - Me too. Det är ju livsfarligt. Men ändå gör jag det varje år. Gissar att jag slutar först när jag ligger på akuten med bruten lårbenshals.

A. sa...

Jag förespråkar varianten man körde i 9:an. Ingen mössa, våt i håret och oknäppt jacka. Ett mirakel att man överlevde...

 
Where The Heck Are You?