måndag, juli 2

Päronformade darlings.

Jag har - trots att jag inte får - surfat på blocket och sen trillade jag vidare. Och hamnade här. Och här. Bättre assistenter under första tiden på nya jobbet och i höstslasket kan jag inte föreställa mig.

7 kommentarer:

eff sa...

Jag hoppas verkligen att popcorn och piano ingår i köpet.

Björnen sa...

Förstår inte riktigt grejen med marsvin. OK, de är lite gulliga, det kan jag erkänna, men de luktar illa och är grymt tråkiga.

I sydamerika har de i alla fall förstått att marsvin kan användas till något nyttigt... och gott. ;)

S sa...

eff - Haha! Jag tror inte det.

björnen - Och jag kan inte förklara heller tror jag. Det var en slump att det blev ett marsvin för sju år sedan och sedan fick hon symbolisera att allt inte bara var skit i Stockholm. På något märkligt sätt.

Kaniner är tråkiga. Alla marsvin jag haft har varit asballa.

Anonym sa...

marsvin är underbara! å smartare än folk tror. dessutom kan jag betala dyrt för oooink oooink-lätena när de vet att man närmar sig!

S sa...

punaniii - Puss!

Jag älskar oooinkoink så fort man steg in i hallen eller öppnade kylskåpet!

S sa...

eff igen - Sen tror jag att dvärghamstrar i allmänhet är smidigare än marsvin. Marsvin är rätt kassa på att greppa med framtassarna. Mina som jag haft har aldrig gjort det. Men får träna upp dem, om jag inte lyckas hålla emot mitt habegär..

eff sa...

Jag vet inte vad det är för skillnad mellan marsvin och dvärghamstrar. Små lurviga halvråttor ser jag det som. Men ska jag ha en måste den kunna käka popcorn på rygg, annars får det va.

 
Where The Heck Are You?