måndag, mars 5

Gästbloggare: Melonmannen

Är det bara jag eller vill inte man göra kulor av precis allt när man är stolt ägare till ett litet rostfritt kulverktyg?

Man kan göra melonbollar och...och...och... Plötsligt inser jag att det kanske inte finns så mycket att bollifiera som jag först trodde. Ja, ja, vi var i alla fall lyckliga för en liten stund, mitt kulverktyg och jag.

9 kommentarer:

Peppe sa...

Hahaha: "kulverktyg". Fantastiskt!

S sa...

Melonmannen var riktigt scary när han gick loss på vattenmelonen med det där lilla verktyget. Det blir väldigt många melonbollar av en halv vattenmelon. Nästan för många tror jag.

Björnen sa...

Du får improvisera lite och göra kulor av potatismos, risgrynsgröt, trolldeg, mazariner, kattlådesand, barnmat, tryffel, ost, mandelmassa mm. Möjligheterna är oändliga!

Du kanske till och med kan få en ny hobby och starta en annan blogg enbart för att förevisa dina olika sorters kulor!

eff sa...

Eller så kan man använda den till kirurgiska ingrepp. Som de gjorde på Stephen Colberts högra inneröra.

“I had this weird tumor as a kid, and they scooped it out with a melon baller.”

S sa...

björnen - jag måste nog förtydliga att det inte är jag som har det häpnadsväckande verktyget i min besittning.

Men när du skriver sådär blir jag ju sjukt nyfiken på om det går att göra bollar av kattlådessand. Hm. Risgrynsgrötbollar. Varför inte? En värld av möjligheter öppnar sig tack vare ditt engagemang.

Eff - eftersom jag inte besitter någon form av medicinsk kompetens får jag nog hålla mig till att tillverka risgrynsgrötbollar. det är fan ett litet läskigt redskap iaf. nästa gång är det jag som äter melon på vanligt sätt. inga bollar!

Lill-Krizan sa...

Det är ju bara för att du ska kunna göra röda bär av allting, erkänn!

S sa...

Lill - Hahaha!

Fan. Antar att jag är avslöjad.

Anonym sa...

Kul verktyg! ;)

S sa...

ylwa - Det är inte särskilt manligt att ha ett melonbollsverktyg. Eller så är det just det det är. Jag kommer aldrig tillverka melonbollar iaf. Jag nöjer mig med en vanlig sked.

 
Where The Heck Are You?