onsdag, januari 17

Kritik och jag är som damm och dammsugare

Även mina favoritjeans visar missnöje med den här dagen och det nötta området över knät säger r-i-t-c-h när jag böjer mig ner för att lyfta upp väskan. Målet för dagen är basic. Kliva upp. Åka till skolan. Gå på upprop. Hålla opponering. Äta en banan. Överleva opponering på min baby. Åka från skolan.

9 kommentarer:

ajja sa...

*håller tummarna*

Lill-Krizan sa...

Låter som en plan. Lycka till!

Chriss sa...

Missade jag en tp kväll? Crap. ; ) Saknar dig hehe.. Pöss

Johannes sa...

du gäääär mej braaaa vibrationäääär

Kristina sa...

Denna veckan går jag en kurs i muntlig presentation. Presentationsångest och prestationsångest för min del. Jag är botbar! Snart ska jag lära dig allt jag vet. Det gick förstås galant för dig - det vet jag!

Linnea sa...

Jag vet ju att det gick bra. Starkt jobbar. Antar att du sover idag. Själv sitter jag och skriver min hemtenta. Öhm... försöker att inte hitta på för mycket själv och hänvisar därför till en och annan källa.

S sa...

Ajja - *kraaaam*

Lill - Jag är bättre än Sickan, jag inte bara har en plan, jag genomför den också.

Chriss - Du missade en, men det står tusen åter. Då ska du vara i mitt lag. pözz!

J - Kicki va? Du, drick te och pilla dig i naveln. Chill-pill.

Kristina - Åh, jag vill lära mig. Opponeringen gick fint och min uppsats fick beröm. Jag skrev ner allt han sa för att inte prestationsmonstret skulle kunna förvränga..

L - Gracias, Sötnos! Och du har rätt såklart, jag sov till 11. Underbart. Lycka till med hemtentan. Den sög när vi skrev den och jag är övertygad om att den suger nu..

Felicitas sa...

Bra drag mot Prestationsmonstret (att skriva upp allt!)!! Och BRA JOBBAT framför allt!! Fast å andra sidan är det ingen här (förutom möjligtvis du själv) som någonsin tvivlat på din kapacitet... =)

S sa...

Prestationsmonstret måste hållas i schack. På något sätt. Och du, Tack & Kram!!

 
Where The Heck Are You?