söndag, augusti 13

No Man´s Land

Jag tvingar mig igenom ett helt oviktigt kapitel om revision och revisionsberättelsens delar innan jag släpper boken på golvet när klockan blir 03 och tänker att fyfan det är som Nomansland. Och om 11 dagar måste jag ha hittat ut. För då ska jag visa mina färdigheter på företagsekonomitentan.

Just nu känns det lite som att ha alla delarna till en bil och inse att den ska vara ihopbyggd om en timme. Men istället är det kostnader och intäkter och debet och kredit och jag döööööör, det är så ointressant.

7 kommentarer:

ajja sa...

Mmmmm, det där sitter jag med halva dagarna. Och jag som inte ens GILLAR matte.. livet e bra lustigt i bland

S sa...

Och nu har jag kommit till något nytt som heter nyckeltal...

....zzzzzz...

eff sa...

Jag läste en grundkurs i fek. I princip det enda jag minns är att examinatorinnan hade en väldigt maskulin käklinje.

Så kan det gå.

S sa...

Hehe!

Det var nog det mest relevanta från den kursen du lyckades memorera där.

eff sa...

Jo. Debet och kredit och balansräkning och narkolepsi.

S sa...

Precis så. Funderade nyss på att elda upp fekenböckerna i klotgrillen. Dagarna fram till tentan brings out the best of me.

eff sa...

Men dagen efter du får beskedet om godkänd tenta, då kan du ju sätta fyr på böckerna. Jag funderade länge på ett bokbål efter jag fått ut min examen, men bara tanken på att sätta fyr på kodningsteoriboken som kostade typ två spänn per sida i snitt, ger mig kallsvett.

Jag läste visst grunk i industriell ekonomi, till och med. Inte ens vad kursen hette fastnade. Hoho. Jag kan bidra med den till bokbålet, utan tvekan.

 
Where The Heck Are You?