tag:blogger.com,1999:blog-15068785.post8877150643286582064..comments2023-10-30T10:43:28.609+01:00Comments on Nothing in this world worth having comes easy: Lusselelle.Shttp://www.blogger.com/profile/00903379209449135504noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-15068785.post-1577444798441798292008-12-09T20:26:00.000+01:002008-12-09T20:26:00.000+01:00Felicitas - De blev liksom lite komprimerade sen n...Felicitas - De blev liksom lite komprimerade sen när de kallnade. Varför blev de inte fluffiga? Hjääälp mig! Du är ju bakningens superhero.Shttps://www.blogger.com/profile/00903379209449135504noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15068785.post-42690187666006936872008-12-09T15:42:00.000+01:002008-12-09T15:42:00.000+01:00Ojojoj, såg iaf fint ut! Det är skitsvårt med luss...Ojojoj, såg iaf fint ut! Det är skitsvårt med lussekatter. Jag brukar alltid frysa in dem direkt när de har svalnat, samma dag alltså (nåja, om det finns några kvar dvs). :)Felicitashttps://www.blogger.com/profile/15301682158971955672noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15068785.post-17524002833825790082008-12-08T20:38:00.000+01:002008-12-08T20:38:00.000+01:00emster - Tyckte de kändes lite väl kompakta så här...emster - Tyckte de kändes lite väl kompakta så här dagen efter baket. Kanske måste konsultera bakexperten Felicitas.Shttps://www.blogger.com/profile/00903379209449135504noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15068785.post-14017723224879168182008-12-08T09:22:00.000+01:002008-12-08T09:22:00.000+01:00Jäl gör också med Kesella i. Mkt gott. Kanske är d...Jäl gör också med Kesella i. Mkt gott. Kanske är det samma recept. Smarrigt är det iaf!<BR/><BR/>Fast utan russin ska det vara.emsterhttps://www.blogger.com/profile/09965159605134814214noreply@blogger.com